Vici šale in zabavne smešne stvari na internetu na tej strani - zabavajmo se in nasmejmo

Obiščite tudi nagradne igre



Smešno naročilo

Natakar, to pa presega že vse meje! Že tretjič vam naročam dva decilitra mineralne vode! "Trikrat dva decilitra mineralne!" se je natakar zadrl k šanku.

Smešni vic

"Moj očka je policaj! Kaj dela pa tvoj očka?" "Tisto, kar mu reče mamica!"

Indijanec

Mama! je rekel mali Indijanček, "tukaj imam odejo, ti pa mi daj malo ognja!" "Za kaj pa boš potreboval ogenj?" "Odšel bom na vrh hriba, da bom prižgal svojo prvo besedo."

Spremljanje - šala

Sanjska potniška ladja se je potopila. Eden od potnikov je priplaval do plavajočega klavirja. Nekaj kasneje je do njega priplaval še en brodolomec in vprašal: "Vas lahko spremljam?"

Pri jasnovidki - šale in vici

"No, Nežka, kaj ti je povedala jasnovidka, ki si jo prejšnji teden obiskala?" "Sploh nisem vstopila v njeno stanovanje! Ko sem potrkala na vrata je vprašala: "Kdo je?", jaz pa sem se takoj obrnila in odšla domov.

Dobra uganka - smešno

"Trije so v pisarni in eden dela? Kaj je to?" "Trije uradniki in en ventilator."

Rudarska - šale in vici

V gostilni sedijo vrtnar, čebelar in rudar in hvalijo svoje žene (čudno kajne?). "Moja žena je kot rožica, čudovita, dišeča in mlada!" reče vrtnar. "Moja je pa kot čebelica. Tako je sladka kot med in pridna kot čebelica!" je rekel čebelar. "Moja je pa kot kramp!" se je oglasil rudar.

Možnosti - šale in vici

"Mami, ali bom dobila takega moža kot je očka, če se bom poročila?" "Ja, Maja." "In če se ne poročim, bom taka kot stara devica Berta?" "Ja, Maja." "Torej ženske nimamo nobenih možnosti v življenju?"

Dobri vici in Janezek

"Koliko je to, Janezek?" vpraša učiteljica, ko je Janezek napisal na tablo 2:2. "Remi!" odgovori Janezek.

Zaposlen - vici

Oprostite, je gost nagovoril šefa strežbe v restavraciji, "ali je natakar, kateremu sem naročil kosilo, še zaposlen pri vas?"

Restavracija - vici in šale

V ugledni restavraciji starejša dama zahteva od natakarja, da nekoliko zmanjša delovanje klime. "Seveda, gospa" ji reče natakar in odide. Pet minut kasneje dama zopet pokliče natakarja. Hladi se s časopisom, s katerim maha pred obrazom in reče: "Ali ste tako dobri, pa sedaj malo povečate delovanje klime?" "Seveda, gospa" reče natakar in odide. Ni minilo deset minut, dama ponovno pokliče natakarja. "Ali bi lahko sedaj zopet malo zmanjšali?" "Ja, seveda" reče natakar. Gost pri sosednji mizi, ki je opazoval celotno dogajanje je rekel natakarju: "Ali vas ne živcira, ko morate vsakih nekaj minut uravnavati klimo?" "Saj klime sploh nimamo" mu odgovori natakar.

Taksi - vici

"Taksi! Prosim, hitro na letališče! Letalo bo po voznem redu poletelo čez deset minut..." "Tako hitro pa ne bova prišla. Kar sprijaznite se s tem, da bo odletelo brez vas." "Dvomim, sem namreč pilot tega letala!"

Celulit ženske in moški

Zakaj moški nimajo celulita? Ker je to grdo!

Šala in policaji

-Zakaj hodita skupaj policaj in pes? -Da je vsaj eden šolan.

Vici in vrela voda

Kaj pa delaš, trapa, zakaj pa držiš otroka za uhelj in ga vlečeš po vodi, če ga kopaš? - Pa daj ti roko v to vrelo vodo, če si upaš!

Lenobe

Tri lenobe so ležale v sadovnjaku. Iz drevesa je padel sadež in prvi reče: "Z drevesa je padlo jabolko!" Nato sledi enourna tišina, nakar se oglasi drugi: "Ne, ni bilo jabolko, bila je sliva!" Zopet ura tišine, nato pa tretji vstane in reče: "Jaz grem! Ne morem vaju poslušati, kako se stalno prepirata!"

Smešni vici

Nekega dne je komandir k sebi v pisarno poklical policista Janeza, ki je poleg dela v policiji doma skrbel tudi za kmetijo. Komandir mu je povedal za številne pritožbe občanov zaradi tega, ker Janez vedno smrdi po gnoju. "Toda, gospod komandir, jaz vendar vsak dan delam v hlevu! Normalno je, da se to voha na meni!" "Odslej boste uporabljali toaletno vodo. Vsak dan se umijte s toaletno vodo, preden pridete v službo, da ne bo več pritožb!" je ukazal komandir. "Čez nekaj dni je šel Janez mimo komandirja, ko je ta ponovno zavohal hlevski gnoj. "Ali me ne ubogate in se ne umivate s toaletno vodo?" "Saj sem poskusil, verjemite mi, toda vedno, kadar se hočem umiti s toaletno vodo mi pade pokrov školjke na glavo!"

Svinjska pečenka

Gost vpraša natakarja: Ali je ta pečenka res svinjska? Natakar pa reče: seveda, saj je kuharju trikrat padla na tla!

Šala in ravnatelj

Janezek deset minut prepozno prihiti v šolo. Na vratih sreča ravnatelja, ki mu reče: Deset minut prepozen!Janezek pa: Jaz tudi.

Pes na sedežu

Policist ustavi voznika: Psa ne smete peljati na sprednjem sedežu! Voznik reče: Ampak to je plišasti pes! Policaj pa: Pasma ni pomembna!

Pujs in šale

Prašič pride v dnevno sobo. Zagleda vtičnico. Vpraša jo: a tebe so pa kr not zazidal?

Runda

Zelo star par, pardon, par v srednjih letih, je šel na zdravniški pregled. Doktor je najprej pregledal moža:"Izgledate kar v redu, a imate kakšen problem ?" "Sicer nič resnega, ampak ko z ženo prvič seksava je vse OK. Ko pa drugič pričneva z novo rundo se začnem pa grozno potiti. To je malce moteče!" Doktor pregleda še ženo in ji pravi:"Tudi z vami je vse v redu, samo vaš mož pravi da ko seksata prvo rundo je vse OK, samo pri drugi se začne on potiti. A morda veste zakaj ? Žena:"Seveda vem doktor. Prva runda je januarja, druga pa avgusta !"

Šala in varuška

Mami, ali angelčki letijo? Ja, angelčki letijo, sinko. Ali naša Rozi tudi leti? Ne, Rozi je naša služkinja. Očka ji je pa včeraj rekel angelček. Ja, potem bo pa tudi ona letela.­

Poročni vici

V pravljicah vitez ubije zmaja in se poroči s princeso. V praksi nikogar ne ubije in se poroči z zmajem.

Blondinke šale

Dve blondinki gledata tv. Pa pride zraven še rjavolaska in ga vklopi!

Šala zakonska

Mož in žena sta se sprehajala po mestu, ko sta zagledala slepega berača, ki je prosil za denar. Žena je pristopila k njemu in mu v posodico vtaknila dva evra. Ko sta nadaljevala sprehod je žena vprašala moža: "Pa misliš, da je res slep?" "Seveda je. Saj si slišala, ko ti je rekel: Hvala lepotica!"

Umivanje zob

anezek je prišel v šolo in ga je učiteljica vprašala zakaj je zamudil? Pa je rekel Janezek: "Sem si zobe umival! Obljubim, da jih ne bom nikoli več."

Smerokaz - šale

Moški prosi blondinko da preveri ali dela smerokaz na njegovem avtomobilu. Blondinka se postavi za vozilo in meni: "dela, ne dela, dela, ne dela, dela...."

Zakonska šala - dobra

Objeta spokojno ležita v postelji, ko zazvoni mobilnik. Ženska se oglasi, posluša, in nato reče: "Že v redu. Adijo." On: "Kdo je pa bil?" "Moj mož. Pravi, da je pri tebi, da igrata karte in da bo pozen.

Šale o Janezku

Janezek je vleku večjo torbo od sebe, pa ga šaljivo vpraša soseda: "Ej torba, kam vlečeš Janezka?" Janezek pa reče: "Ej goflja, kam vlečeš to staro?"

Matematika

Učitelj upraša učenca: "Imaš 27 evrov, pa vprašaš mamico, če ti posodi 5 evrov. Koliko evrov imaš potem?" Učenec odgovori: "27 evrov!" Učitelj reče: "Še vedno ne znaš računati?" Učenec odgovori: "Računati znam, samo vi ne poznate moje mamice!"

Razni vici in šale

Lepotica je v restavraciji pristopila k bradatemu natakarju in mu rekla, da mu želi nekaj šepniti v uho. Natakar je privolil, lepotica pa mu je s prstom začela ovijati brado in se igrati z njo ter rekla: "Ste vi tukaj šef?" in še naprej z prsti šarila po bradi. "Ne, jaz nisem šef!" je rekel natakar. "Ali ga lahko pokličete?" je vprašala lepotica in mu prste, enega za drugim vtikala v usta. "Ne, ne morem ga poklicati, ker ga danes sploh ni tu!" "Toda, jaz ga potrebujem, ker mu moram nekaj sporočiti!" je rekla lepotica in spet s prsti ovijala natakarjevo brado. "Saj lahko meni pustite sporočilo!" je rekel natakar. "No, prav, pa mu povejte, da v stranišču ni WC papirja, voda pa tudi ne teče!"

Mujo vici

Mujo pride k svojem delodajalcu in pravi: "Posluši Janez. Želet živim u Sloveniji, sam dobar delavc, nikol ne mankam u službi, nikol nism ugovarju, pa še zmeri živim u baraka. Reci ti meni, dali je to prav?" In Janez mu odgovori: "Ne Mujo, ni prav, reče se v baraki ..."

Zimska šala

Neko mlado dekle je peljalo po cesti v snežnem viharju. Vedno več snega je bilo na cesti in takrat se je spomnila očetovih besed: »Če bo močno snežilo, počakaj, da pride snežni plug, nato pa vozi za njim!« Dekle je ob robu ceste počakalo snežni plug in pričelo voziti za njim. Čez kakšno urico je voznik snežnega pluga izstopil iz vozila, pristopil k dekletu in vprašal: »Zakaj pa mi sledite ves čas?« »Veste, moj oče mi je svetoval, naj vozim za plugom, če bo močno snežilo.« »No, prav!« je rekel voznik snežnega pluga. »Ta parkirni prostor sem očistil, zdaj pa se zapeljiva na naslednjega!«

Vici in šale

Ribič je spustil zlato ribico nazaj v vodo in ribica mu je rekla: "Izpolnila ti bom tri želje. Toda pazi! Od vsega, kar si boš zaželel, bo dobila tvoja žena še enkrat več!" "Želim si pet milijonov tolarjev!" Dobil jih je, njegova žena pa deset. "Želim si veliko hišo!" je povedal drugo željo. Dobil je hišo, žena pa je dobila dve hiši. "Kot tretje si želim, da me tako udariš, da bom na pol mrtev!"

Na gorenjskem na dvorišču - dober vic

"Mami, mami, na našem dvorišču je spet sosedova koza!" "In kaj čakaš? Takoj jo pomolzi!"

Vonogradništvo - šale in vici

Klic na vodovod: "Halo"! Zaprli ste mi vodo! Kdo mi bo povrnil izpad dohodka?" "Kdo pa kliče?" "Novak, vinogradnik!"

Okrasek šala

Policist je svoj dopust preživel v Indiji. Ko se je vrnil na delo je imel na čelu tetovirano veliko piko. "Kaj pa pomeni ta znak na tvojem čelu?" ga je vprašal komandir. "To je indijski okrasek. Rekli so mi, da mi tukaj nekaj manjka.

Zempljepis - šale in vici

Vstopi policaj v knjigarno in reče prodajalki: "Globus Slovenije, prosim." Prodajalka ga čudno pogleda in mu pove, da tega nimajo. Za njim je na vrsti komandir, ki je vse to slišal in hitro reče prodajalki: "Saj nismo vsi policaji taki degeni! Meni dajte pa radirko za 6. razred in mali karo zvezek za 7. letnik faksa."

Kokoši šale

"Tvoje kokoši pa nič ne žalujejo za petelinom." "Od kod pa ti taka ideja!? Zakaj pa naj bi žalovale?" "Pred eno uro sem povozil tvojega petelina, zdaj pa vidim, da so tvoje kokoši takšnega razpoloženja kot ponavadi!"

Moški in stopala

oški z izredno velikim stopalom je prišel v prodajalno čevljev in povprašal, če imajo tako velike čevlje za njegovo veliko stopalo. Prodajalka mu je ponudila čevlje številka 48, toda bili so premajhni. Poskusi še številko 49, toda spet neuspešno. Ko je povprašal za še večjo številko, mu je prodajalka odgovorila: "Žal so bili to največji čevlji, ki jih prodajamo v naši trgovini. Zdaj lahko probate le še škatlo!"

Kamp vici

"Ker turisti, ki so ob vikendih trumoma vozili preko kmetovega posestva niso upoštevali prometnega znaka za omejitev hitrosti, je na cesti postavil opozorilno tablo z napisom: "Pozor, nudistični kamp!"

Miljonar šale

Milijonar je več mesecev obiskoval psihoanalitika. Ko je po koncu obiskov prejel račun je presenečeno dejal:""Groza! Jaz moram biti pa res nor!"

Kemt in šale

"Novopečeni kmet pride k sosedu, staremu kmetu na obisk. "Kaj narediš s kravami, ki ne dajo več mleka?" ga vpraša. "Zakoljem jih!" "In to kaj pomaga?"

Škola vicevi

Tata: “Marko, kako ti se dopada u školi? Voliš li učiteljicu?” Marko: “U školi je lepo, učiteljica je dobra, ali ja mislim da baš ne zna mnogo. Svaki čas nešto pita.”

Ljubav

"Lalo, veruješ li u ljubav na prvi pogled?" "Dabome," odgovori Lala. "Zar misliš da bih se oženio Sosom da sam dvaput pogledao?"

Avtobus - šale

Buni se se putnik što vozač autobusa presporo vozi ... Ako vam se ne sviđa , odbrusimu vozač, idite peške! Pa kaže putnik, ne žuri mi se toliko!

Vici

Ovo govorimo na osnovu nekoliko neprijatnih nesporazuma iz autobusa: Lakše je gledati trudnicu kako stoji nego,debelu devojku kako sedi i plače.

Vicevi i šale

Dolazi pacijent kod lekara i kaže: Doktore patim od amnezije Od kad. Sta Od kad?

Vuk - vici

Ide vuk na motoru. Naiđe crvenkapa, i viče za njim: "Vuče, vuče !!! A vuk: "Ma đavola vuče, vidiš da trokira."

Šala in Napoleon

Uđe ludak u ordinaciju i pita ga doktor: Šta je vama? Rekao mi je Bog da sam Napoleon. A iz čekaonice će neko: Laže! Ništa mu nisam rekao!

Vic in mačka

Kaže jedna mačka drugoj: Danas će sigurno da me snađe neki maler. Kako znaš? Ma jutros mi jedan crnac prešao put.

Vici in Perica

Pita učiteljica: Perice, zašto juče nisi bio u školi? Perica odgovori: Izvolite, mama je napisala opravdanje. Učiteljica ponovo pita: A šta ti je bilo? Ne znam, nisam pročitao šta je mama napisala.

Smešni vic in Afrika

Afrika ne može da bude daleko, kod nas u fabrici radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom.

Mujo in fata - vici

Sjedi Mujo u fotelji i gleda TV. Priđe Fata i upita ga: Je l' znaš Mujo gde je Himalaja? A Mujo će bezbrižno: Nemam pojma, ti si zadnja čistila kuću

Vicevi smešno

Prodavačica na pijaci viče: "Černobiljske jabuke, černobiljske jabuke!" Prilazi joj čovjek i pita je: "Da li si ti ženo, normalna? Zašto govoriš da su jabuke černobilske? Ko će ti kupiti takve jabuke?" Odgovara žena: "Aaa, kupuju, kupuju, neko za zeta, neko za svekrvu, neko za snaju, kupuju, kupuju."

Vicevi dobar

Šta to noću pliva u vodi, a danju laje? Taština proteza!

Vicevi - dobri

Najspešniji vicevi - igramo žmurke Mlada supruga predlaže svom mužiću: ’’ Hajde da se igramo žmurke. Ako me nađeš, pomazićemo se. A ako me ne nadješ, biću u plakaru.

Smešan vic

Dođe lopov u banku i opljačka je, i po izlasku upita jednog čoveka: "Jesi li me vidio?" Čovek: "Jesam." I pljačkaš ubije čoveka. Upita drugog: "Jesi li me vidio?" On kaže: "Nisam ali moja žena jeste."